Vásároljon vagy béreljen, bejárati lábtörlő szőnyeget.

reklámszőnyeg - lábtörlő szőnyeg- futószőnyeg

20 éves tapasztalatomat osztom meg Önökkel, ebből 15 évet egy lábtörlő szőnyeget bérbeadó cégnél töltöttem el .

20-25 évvel ezelőtt , jöttek be külföldi cégek akik, szőnyeg mosással és bértextil tisztítással foglalkoztak. Akkoriban csak csúnya rongy vagy semmilyen szőnyeget, jó esetben kartonpapírt tettek a bejárati ajtóba a tulajdonosok. Nagyon csúnya koszos volt minden üzlet bejárta. De abban az időben egyre szebb és jobb üzletek nyíltak és a multik is , rendre nyitották meg a plázákat. Egyre nagyobb hangsúlyt fektettek a tisztaságra a bolt tulajdonosok. De még mindig nem lehetett normális jó minőségű szőnyegeket kapni ,esetleg csak kókusz szőnyeget, ami hamar szétfoszlott . Ezt a piaci rést használták ki ezek a cégek, és nem kevés pénzért havi 3-10 ezer Forintér először ingyen egy hétig / csali / aztán borsós bérleti díjért adták oda a szőnyeget a leendő ügyfeleiknek. Hamar elterjedt ez a ” hozom -viszem szőnyegcserélős rendszer . A lényeg : A külföldi cég bevásárolt egy csomó szőnyeget két három színből és 1 hét próbaidőre odaadta az ügyfélnek , hogy próbálja ki . Ez jó csali  volt – mert ezek a szőnyegek tényleg leszedték a szennyeződés nagy részét –  mert az ügyfelek el kezdtek rendelni ilyen szőnyegeket . A tulajdonos cég a szőnyegeket nem adta el ügyfelének csak szolgáltatta 7-14-28 napos cserével kitisztította a bérszőnyegeket . És így mindig tiszta szőnyeg lehetett az ügyfélnél. Ez manapság egy milliárdos üzletté nőtte ki magát . És ha kiszámolom most egy normál szőnyeg bérleti díját 14 napi cserével tisztán látszik hogy éves szinten 40-50 ezer forintot fizetnek ki a cserékért . Amit én gondolok és ami a Mi cégünk üzletpolitikája : Ezek a szőnyegek szuperek tényleg tisztán tartják a bejáratot . De szerintem akkor kell nagyipari mosási technikával takarítani ha a szőnyeg megkívánja, addig elég a házi porszívózás is .  A megvásárolt szőnyeget alkalomszerűen tudjuk tisztítani, van mosodai szolgáltatásunk.

A szőnyegeket mi egyedi színnel logóval látjuk el  a megrendelő kívánságára . És ha szükséges elvisszük a mosodánkba és ott, nagyipari gépekkel mély tisztítást végzünk. Az ügyfélnek így akkor van tiszta szőnyege amikor Ő szeretné . Egy egyedi szőnyeg elkészítése kb. 20-50 ezer forint mérettől függően és a tisztítás 1000-2000 Ft alkalmanként . Már kültéri logo szőnyegeket is készítünk.

Döntsék el melyik éri meg jobban .

Egyszínű bérszőnyeg takarítással / ha kell ha nem / 

Egyedi saját tulajdonú szőnyeg ami olyan színekből és feliratból áll amilyet szeretnének, és a takarítási díja alkalmanként pár ezer Ft. 

ÉS AZ A JÓ HÍR, HOGY MINDEGY MIT VÁLASZT MI MINDEGYIKBEN TUDUNK SEGÍTENI. Itt kérjen ajánlatot 

Hagymássy Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük