MEGTERVEZZÜK LOGÓZÓTT LÁBTÖRLŐ SZŐNYEGÉT „ INGYENESEN”

Logó és reklám szőnyegek: 2 az 1-ben – a szennyeződés és a „szem-fogó” tökéletes kombinációja!

Manapság a logó szőnyegek marketing eszköz értéke vitathatatlanná vált. Használják a recepciókon a bejáratoknál ahol útmutató-útbaigazító szőnyegként is funkcionál. Megmutatja a cég által használt színeket és logókat a irányt merre található az iroda üzlet stb. Egyedi méretekben és színekben tervezzük a szőnyegeket. A legnagyobb méret 200 cm x 600 cm.

Elkészítjük Önnek a szőnyegtervet ingyenesen.

Önnek csak egy logót vagy betűtípust kell számunkra biztosítani és a 32 féle színből kiválasztani a megfelelő színeket. Vegye fel velem a kapcsolatot A cégének emblémája a szőnyegeken azonnal közvetíti az Ön üzenetét azoknak, akik bejönnek az ajtón. Ezeket a szőnyegeket minden vállalkozásnak ajánljuk ahol fontos a tisztaság és a reklám. Szállodákba, éttermekbe és mindenhova ahol van bejárati ajtó. A kiállításokon és rendezvényeken is sokszor találkozhatunk feliratos logó szőnyeggel. A szőnyeg csúszásmentes és felvezető gumiszegéllyel rendelkezik ami megakadályozza hogy elbotoljanak a szőnyegbe. A szőnyeg műszál száll szerkezetű ezért könnyen magában tarja a szennyeződést és a vizet.

Ezek a szőnyegek házilag vagy nagyipari mosodákban könnyen tisztíthatók.

A tervezés menete:
Küldje el nekünk a szőnyegre kívánt logót vektorgrafikai formában (eps, cdr, ai, wmf, pdf) Fontos meghatározni a kívánt szőnyegméretét illetve, hogy áll vagy fekszik a logószőnyeg. 

Küldje el nekünk kérését a reklamszonyeg@reklamszonyeg.hu címre


Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük