Egészségügyi és biztonsági szőnyegek

Az ügyfelek a dolgozók és a vendégek biztonsága a legfontosabb!

Mi tudjuk, hogy a biztonság az első számú prioritás bármilyen padlószőnyeg vagy bejárati szőnyeg kiválasztásakor. Ezért kínálunk széles választékot társ cégeink termékeiből, amelyek célja, hogy a munkahelyek a lehető legbiztonságosabbá váljanak.

Az általunk kínált legfontosabb termékek egyike a biztonságos bejárati szőnyeg. Gondoskodunk arról, hogy minden általunk forgalmazott bejárati szőnyeg, úgy legyen kialakítva, hogy csökkentse az elbotlás, elesés kockázatát. Szálszerkezetét úgy tervezték, hogy megakadályozza a piszok és nedvesség tovább vitelét a kövezetre. Lábtörlő szőnyegeket úgy tervezték, hogy moshatók legyenek nagyipari mosógépekben is, ezzel megőrizhetjük szőnyeg jó minőségét.

Speciális egészségügyi fáradtsággátló szőnyegeket is kínálunk. Ezek a szőnyegek abban segítik, a munkatársakat, hogy munka közben nem fárad el a lábuk és kevesebb terhelést kapnak az ízületeik.

Csúszásgátló gumiszőnyegek. Ezek a biztonsági szőnyegek védelmet nyújtanak az elbotlással szemben segítenek komfortos érzést kialakítani a hideg, kényelmetlen felületeken, például betonpadlókon vagy vizes nedves munkahelyen. Kényelmet ad a dolgozó személyzet számára.

Ezek a szőnyegek az állómunkát végzőknek javítja a véráramlását a lábában, és csökkentik a munkavégzéssel járó fájdalmakat. Ez a legideálisabb biztonsági szőnyeg az állómunkát végzők számára

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a kiváló minőségű, gépben mosható padlószőnyegek miként védhetik meg vállalkozását, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük