Csökkentse a karbantartási költségeket bejárati lábtörlő szőnyegekkel

A létesítmény vezetők gyakran vizsgálják a karbantartási költségek csökkentését a bejárati szőnyegekkel. Tudta, hogy a létesítménybe behozott kosz minimum 80 százalékát a cipő talpon hordjuk be ? Azokon a területeken, ahol nagy a gyalogos forgalom, a szennyeződés, a por és a kosz mennyisége több, mint amit szemmel látunk.

A bejárati szőnyegek összeszedik a szennyeződések a por nagy részét, amint a látogatók belépnek az ajtón. Ezeket a szőnyegeket úgy tervezték, hogy felszívják a nedvességet, és elősegítsék a szennyeződések, homok, por egy részét a cipő talpáról, mielőtt az illető a tényleges padlóra lép.

Kiváló minőségű bejárati lábtörlő szőnyegeink többféle anyagból készülnek, a műszál a szálszerkezete és a gum hátoldala . A megcsúszás a felbukás a balesetek gyakoriak, és ez a vállalkozásoknak túl sok fejfájást okoznak. Függetlenül attól, hogy kereskedelmi vállalkozása kicsi vagy nagy, a padlók és bejáratok megfelelő karbantartása hatalmas feladatnak tűnhet. Különösen, ha nedves az időjárás, Ezért nagyon fontos a védelem és koszfelfogás a bejáratoknál.

A bejárati lábtörlő szőnyegek a legjobb módja annak, hogy ilyen egyszerűen elkerülje a baleseteket. A kültéri szőnyegek és az ajtó előtti szőnyegek gondos használata a legjobb módszer a biztonság növelésére. Ezen kívül ezek a lábtörlő szőnyegek – emlékeztetik a vendégeket arra, hogy tiszta és professzionális munkahelyre lépnek, akiknek fontos a látogatók biztonságát.

Győződjön meg róla, és nézze meg a labtorloszonyeg.hu oldalon a szőnyegeinket, a legnépszerűbb, legjobb minőségű gumi szőnyegeinket a piacon. A legjobb, magas sodrású, hőre rögzített, oldattal festett nejlon fonalból készülnek. Ez a kiváló minőségű fonal rendkívül erős. A cipő szőnyegbe nyomódását megakadályozza, és eközben a szennyeződéseket a felszín rostjai alá szorítja. Mindenképpen az esztétika és a funkcionalitás legjobb kombinációja. A szennyeződéseket színes felület alatt leszűri a fonálrendszer , és a gumiszegélyekig továbbítja. Ezért a  felületen nem látszik a szennyeződés.

Összefoglalva a lábtörlő szőnyeg segít a tisztaság megőrzésében, csökkenti a balesetveszélyt, esztétikus, könnyen tisztítható házilag és nagyipari technikával is .

Lehet rendelni bejárati szennyfogó szőnyeget egyedi színnel és logóval. ( logozott egyedi lábtörlő szőnyeg ) 

ITT megnézheti beltéri egyszínű szőnyegeinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük